Hoe het werkt

Wie wij zijn

Welkom bij BioCore BV, een internationaal werkend handelsbedrijf. Sinds 1991 zijn wij actief in de biologische markt. Wij leveren biologische agrarische grondstoffen voor mens en dier. Wij verzorgen daarnaast het hele logistieke proces voor onze relaties. Wij zijn onderdeel van de Tracomex groep.

Maatwerk in logistiek

Wij regelen 95% van de totale logistiek zelf. Zodat onze leveranciers en afnemers hier niets voor hoeven te doen, wij nemen uw zorg uit handen. Wij zorgen ervoor dat de producten op de plek komen waar u dat wilt en op de wijze die u wilt. Wij doen dat met zorg en op tijd!

100% Onafhankelijke Supply Chains

Samen met onze internationale relaties werken wij aan de meest efficiënte en duurzame supply chains. Waarbij voedselveiligheid een belangrijke voorwaarde is. Daarnaast creëren wij voortdurend nieuwe mogelijkheden en nieuwe internationale markten.

Duurzaamheid

Wij werken uitsluitend met biologische producten, daarmee dragen wij bij aan een duurzame samenleving voor huidige en toekomstige generaties. Biologische werkwijze volgens de IFOAM principes: gezond, ecologisch, eerlijk en verantwoordelijk.

het hart van ons bestaan

Producten

Wij leveren hoge kwaliteit, biologische agrarische grondstoffen, van grote producten als, maïs, gerst en tarwe tot niche producten als emmer, spelt en einkorn.

Deze producten leveren wij aan de feed en aan de food industrie.

Door onze brede basis van internationale leveranciers, kunnen wij continuïteit in kwaliteit en in beschikbaarheid waarborgen.
null

Granen

Mais, tarwe, gerst, triticale, rijst, haver, rogge, spelt & millet

null

Eiwitten

Akkerbonen, erwten & lupines

null

Oliën

Zonnebloemolie, raapolie, lijnolie & sojaolie

null

Bijproducten

Lucernepellets, suikerbietenpulp pellets, tarwegries, speltdoppenpellets, haverschilpellets, sojaschilfers, zonnebloemschilfers, raapschilfers, lijnschilfers, rijst eiwit concentraat

null

Oliehoudende zaden

Zonzaden, sojabonen, raapzaad & lijnzaad

samenwerken

Supply Chain Partner

Wij regelen 95% van de totale logistiek zelf. Zodat onze leveranciers en afnemers niets hoeven te doen. Wij zorgen ervoor dat de producten op de plek komen waar u dat wilt. Met zorg en op tijd!

Samen met onze relaties werken wij aan de meest efficiënte en duurzame supply chains. Waarbij voedselveiligheid een belangrijk gegeven is. Daarnaast creëren wij voortdurend nieuwe markten. Daarin zijn we innovatief en vindingrijk. Onze niche is uw voordeel!

wereldwijde impact

Duurzaam werken

Kwaliteit en voedselveiligheid staan voor ons voorop. Daarnaast hechten wij veel waarde aan duurzaam werken.

Duurzaam werken betekent voor ons niet alleen dat wij onze verantwoordelijkheid nemen om duurzame grondstoffen te garanderen.
Wij verwachten ook van onze partners in de supply chain dat zij duurzaam werken. Zo zorgen wij er met elkaar voor dat onze klanten grondstoffen krijgen die zijn geproduceerd onder ecologisch en sociaal verantwoorde omstandigheden. Een gezond evenwicht tussen
people, planet en profit is onmisbaar voor een duurzame toekomst. Daar werken wij voortdurend aan. 

null

null

null

null